Skiljelinje
2016-06-23
I denna Skiljelinje diskuterar SSU:s Philip Botström och Grön Ungdoms Hanna Lidström huruvida kärnkraften ska avvecklas eller inte.
Foto: Phil Jamieson
Intervju
2016-06-21
Frihet har träffat Sveriges mäktigaste man för att prata om flyktingpolitik, maktens ansvar och Sveriges bostadsbrist.
Ledare
2016-06-20
"Men att en power pussy som Margot Wallström får stå i skott-gluggen på grund av en, om möjligt slarvig men knappast medveten, bostadsmiss när andra politiker kan fortsätta som om ingenting hänt efter att de kallat folk för feministhora, babbe-jävel...
Artikel
2016-06-20
Efter Panamaskandalen har Island bytt ut nästan hela sin regering på knappt en vecka. På lördag går folket till val för att eventuellt kasta ut sin president.
Foto: Robin Velander
Intervju
2016-06-17
Ida Redig kallar sig själv Göteborgs popdrottning. Med total makt över sin kreativitet vill hon göra pop om livet och kärleken. Frihet träffade Redig och snackade om nya plattan, att ha total kontroll över det kreativa, jämställdhet och myterna om...
Bilden är ett montage. Foto på Isak Rudberg: SSU
Artikel
2016-06-15
17-20 juni är det dags för LO:s kongress. Men varför spelar den roll för SSU? Frihet tog ett snack med Isak Rudberg, facklig-politisk ombudsman, för att ta reda på det.
Foto: SSU Västernorrland
Artikel
2016-06-15
I helgen är det dags för Norrkonferensen i Örnsköldsvik där de norrländska distrikten ska diskutera landsbygdens framtid. Frihet ringde upp värddistriktet SSU Västernorrlands ordförande Welat Acar för att få veta mer.
Recension
2016-06-13
Ute i festival-Sverige kommer massvis av internationella stjärnor spela. Till Way Out West kommer Anohni och det här tycker Frihet om hennes debutplatta.
Illustration: Anna-Maria Marklund
Artikel
2016-06-13
Förra veckan kickade Sweden Rock Festival i gång. Summerburst har dunkat sönder Stockholm och Göteborg. Festivalsommaren är i full gång. Frihet har handplockat de bästa ur sommar-Sveriges festivaler.
Photo: Vegard Kleven/HOK (Creative Commons)
Recension
2016-06-10
Sofia Brändström och Martin Löfqvist besökte konsthallen Louisiana utanför Köpenhamn och såg utställningen ”Gleaming Lights of the Souls” av Yayoi Kusama. Utställning har nu flyttat till Moderna Museet i Stockholm och visas hela sommaren. Läs deras...

Sidor